Nu är det hög tid att bli rökfri ta hjälp av elcigg

Har du konsumerat tobak? Då vet du att det kan vara svårt att sluta. Man kan ju fastna redan efter det första blosset, efter det kan det vara svårt att bli rökfri. Saknar man känslan av en cigg kan man använda en elcigg.

e

Nå ditt mål att bli rökfri med hjälp av en elcigg

Om du vill sluta att röka kan du få bättre förståelse för hur det går till genom att läsa tips från andra. Ibland kan man behöva ta till flera metoder. I Sverige finns det inga elcigg med nikotin, prova därför att kombinera med nikotintuggummi om du måste.

Det kan göra underverk i den resa mot att bli rökfri. Med e-cigaretter kan du fortfarande behålla vissa moment från rökningen. Kanske är det just detta som gör att du blir rökfri en dag.

Smarta hjälpmedel som gör skillnad

Vill du kan du också använda andra hjälpmedel än bara elcigg. Man kan till exempel använda sig av sluta röka app iPhone eller för andra system som Windows och Android. Med en app så får man lite mer organisation över det hela. Vill man bli rökfri finns det många gratisappar som är motiverande.

I olika forum kan du söka hjälp och stöd från andra. Vill man kan man alltid ta hjälp av praktiska hjälpmedel. Alla är olika och ibland kan det vara bra att ta hjälp av andra. På webben finns mycket gratisinfo!

Man måste vilja sluta röka för att lyckas med detta

Om man inte själv vill sluta röka, då går det inte. Om man bara funderar lite på saken men inte är säker så kommer inga elcigaretter i världen att hjälpa. Nikotin eller ej har ingen betydelse. Viljan ska finnas där och man måste inse att när man fattar beslutet så finns det ingen återvändo.

Feströkare blir sällan rökfri. Att sluta betyder att man aldrig mer för en tobakscigarett till munnen. Du kan försöka trots att du känner dig svag just då. Visst ska man prova, men det är bra att veta att anledningen till att man inte lyckas kan vara att man helt enkelt inte riktigt hade bestämt sig.