Rök electrocigarette istället för tobakcigaretter

Idag undrar flera om man kan substituera elcigg med vanliga cigaretter. Det finns dem som anser att electrocigarette är lika dåligt som vanliga cigaretter. Men om man jämför med vanliga cigaretter så är e-cigaretten inte farlig.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

e

Hur länge står sig en elcigg efter det att man börjar röka på den?

För att svara på den frågan måste vi titta på batteriet som din elcigg har. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

När det kommer till kostnaden för en el-cigarett handlar det om kvalitet och utseende. När du ska köpa en ny e-cigg är batteriet av största betydelse, tänk på det när du shoppar online. Satsa på kvalitet, det lönar sig i längden.

Elcigg finns också för korttidsbruk. Det kan vara en bra idé att testa för att bilda sig en uppfattning om hur el-ciggen fungerar.

Electrocigarette är för alla

Med en el-cigarett kan du fortsätta att röka utan att röka. Med en electrocigarette som är utan nikotin så kommer man inte att bli beroende. Nu kan du alltså feströka utan den farliga drogen.

El-cigaretten är svårslagen, den stör nämligen inte andra. E-juicerna gör att du kan uppleva många olika smaker. Vattenpipor kan fyllas med vanilj eller jordgubbsdoft, e-ciggen påminner på det sätter på dessa. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Köp e-ciggen och e-juicen i Sverige. Allt fler butiker får ett bredare sortiment så att du kan upptäcka nya smaker. Rökning som koncept är för evigt förändrad. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

När du väl köpt din e-cigg, se till att du förstår dig på den. Då får den ett längre liv.