Du måste välja en desinfektion typ som ger dig ett korrekt virusskydd

Du vet väl att desinfektion inte är det bästa valet? Alla medel fungerar inte på samma sätt. Nu när vi har en coronapandemi måste vi ha ett bra virusskydd.

Det är viktigt med bra rutiner för desinfektion

Du måste använda bra desinfektion rutiner redan innan du får symtom. Tvätta alltid händerna när du går på toaletten. Då tar du död på virus och bakterier, det är helt enkelt ett bra virusskydd.

bakterier

När du tvättar händerna så håller du bakterier och virus borta. Ibland kan man höra att men inte behöver tvätta händerna om man inte har rört någonting. Det är ändå lätt hänt att föra med sig bakterier ut från badrummet.

Tvätta inte bara händerna om du vill ha ett bra virusskydd

Coronaviruset likställdes inledningsvis med influensa. Men snart skulle vi första hur allvarligt det var.

I dessa allvarlig fall hjälper det knappast med antibakteriell tvål. Om du har en antibakteriell spray hemma så kan du använda den på alla ytor där du tycker att det behövs. Ett portabelt virusskydd helt enkelt.

Produkterna som du använder måste vara både säkra och effektiva

Fall inte för handspritens lockelser. basala hygienrutiner Det är inte sant. Handsprit kan inte döda alla virus. Du kanske litar för mycket på det virusskydd som du inte har.

Bra skydd handlar om mer än bara bakterier och virus. Det är viktigt att välja rätt skydd. Välja då hellre andra produkter. Särskilt inte om du ska applicera ofta.

Välj istället en mild men effektiv vattenbaserad antibakteriell handdesinfektion som fungerar minst lika bra som antiseptisk tvål. Smittstopp och Forte handdesinfektion finns i handeln idag. Den kan du använda för dina händer.

Du kan spraya grönsaker med kolloidalt silver och ändå äta dem när sprayen har torkat. Istället för att sätta dessa i tre dagars karantän under pågående pandemi kan du spraya och få bort det som skulle kunna vara livsfarligt.

Bra desinfektion är användbart även i mer normala tider. Köp den så att du har den hemma.