Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

En pandemi har vänt upp och ner på världen och nu är det många som vill lära sig mer om virusskydd. Sverige har, precis som England, valt att inte sätta sin befolkning i karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns steg du kan ta för att döda coronavirus

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Även barn kan smittas av det nya viruset.

Om du vidtar vissa försiktighetsåtgärder kan du slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Vissa tror att handsprit är det bästa. Handspriten kan inte ta död på alla virus. Om du spritar händer ofta så förlorar händerna sitt skydd mot virus.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Det finns andra alternativ om du vill döda coronavirus!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att stärka immunförsvaret på ett effektivt sätt. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Kost och motion spelar också en viktig roll. Då kan du hålla dig frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

De som är riktigt hälsokunnig brukar äta kolloidalt silver 15 ml. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. Många väljer att använda IONplus.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Coronavirus verkar gilla plast, då viruset kan överleva under flera dagar på ytor av plast. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du följer alla hygienrutiner så är du på rätt väg. Smittstopp urvalet info Om du har ett bättre immunförsvar än andra så är du mer motståndskraftig mot sjukdomar och virus. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Det kan vara svårt att få tag i katjonisk handdesinfektion, Ytdesinfektion och antibakteriell handtvål. Nätbutikerna kan fortfarande ha ett lager.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.