Använd grape tonic i dina drinkar

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Om du har en läskmaskin som exempelvis Sodastream är det enda du behöver läskkoncentrat, för att göra goda drinkar.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

köpa

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Du kan få ihop riktigt goda smaker. Allt du behöver är maskinen som ger dig bubbelvatten och så kan du göra egen läsk.

Ha maskinen på stand-by. Hör med gästerna vad de vill dricka. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Med grape tonic essens blir drinken alkoholfri. Det är perfekta barndrinkar.

Med en läskmaskin kan du göra julmust också. Om du har en massa olika läskkoncentrat hemma så är det bara att fråga vad som önskas. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Så fort man behöver kolsyran är den slut. AGA säljer billigare produkter för att konkurrera ut Sodastream. ÖB och Rusta säljer dem.

Läskmaskinerna kan seriekopplas via särskilda inkopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Våga experimentera

Prova nya smaker på ditt mineralvatten och utforska nya sätt att dricka vatten på. Matcha som du vill. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Du kan även leta efter tips online.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Mixa smaker fritt. Det är enkelt att få rätt smak. gin o tonic grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Det kan alltså bli groggafton rent spontant. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.