Är handdesinfektion bra?

Det är svårt att komma undan det nya viruset. Då vill man ju inte bli smittad. Fungerar verkligen handdesinfektion?

Det här är en fråga som många ställer sig just nu. Det är ju inte som vilken influensa som helst. Det är allvar nu. HANDSPRIT hjälper oftast inte mot VIRUS.

handtvätt

Handdesinfektion med antibakteriell tvål och vatten eller handsprit mot virus

Det är ingen vits med att köa flera dagar för att köpa handsprit. Om vi lyssnar på experterna visar det sig att handsprit mot virus inte alls är säkert.

Några av våra vanligaste virus tål handsprit. Influensavirus överlever handspriten.

dax

De virussorterna smittar fortfarande. Då vill man inte också bli coronasmittad. Många har börjat köpa hem Forte eller Smittstopp.

En antibakteriell tvål vinner över handsprit mot virus. Om du använder handtvätt på ett bra sätt så får du det bästa skyddet.

Det är enkelt att desinficera ytor

Få ut ett bättre skydd av din desinfektion genom att lära dig mer om hur det fungerar. Arbeta in bra rutiner för din handdesinfektion. 20 sekunder minst innan du sköljer av händerna.

Använd inte tvål bara när du har fått influensasymtom. Arbeta in en vana för det. Du vet inte vem som kan smitta.

Tänk på att göra rent dörrar handtag

Låt oss säga att du är duktig med handtvätt och att du får ett gott virusskydd på detta sätt. virusskydd Tvätta handtagen lika noga. Så kan du ju inte göra.

Den antibakteriell sprayen hjälper dig på traven. Det kan vara i ditt hem såväl som på jobbet där många människor rör sig varje dag.

Sprayen kan även användas på möbler. Då minskar du smittan. Man har sett att det nya viruset kan leva i flera dagar. Sprayen löser det problemet.

Så ska du sköta din handdesinfektion

En bra bakteriedödande tvål är a och o. Handsprit virus blir verkningslöst då. En vattenbaserad handdesinfektion gör sedan arsenalen komplett.