Glycerin tar hand om det mesta

Vad är glycerin?Du har säkert läst om det online. Glycerinet är en alkohol som finns i olika fetter. Glycerin (Glycerol) tillför fyllighet i livsmedel.

Ett annat namn är glycerol som har börjat användas i träningsindustrin. Men självklart kan vanligt folk också dra fördel av vegetabilisk glycerin.

Du kan med fördel använda glycerol i din vardag

Glycerol finns att köpa i mindre doser på apoteket. Du kan köpa glycerol online också.se eller allt-fraktfritt.De pressar priserna. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Du kan använda glycerol till det mesta och den finns att köpa i olika förpackningar.

Glycerin är ett utmärkt fläckborttagningsmedel. glycerin billigt Som andra fläckborttagare måste du förbehandla någon timme innan du tvättar. Man brukar säga att en timme före ger bäst resultat.

Man kan också använda det till hobby. Gör en egen snöglob med glycerolen som en viktig ingrediens. Många minns säkert barndomen där man blåste såpbubblor, om du blandar i glycerinet får du större bubblor. Det tar det hela till en ny nivå!

Det är ett naturligt ämne.

Du vet väl att glycerinet finns naturligt hos oss människor. Läs på baksidan av din hudvårdsprodukt, kanske hittar du ingrediensen där.

Om du vill få ökad muskeleffekt kan du kombinera glycerin med andra produkter. Vissa hälsorisker har rapporterats. Då kan det kanske vara säkrare att köpa en färdig fitness-produkt där glycerolen ingår som en av ingredienserna.

Läs noga på glycerol-förpackningen om det går att äta. Ibland så kan det ju finnas annat i produkten som kan vara farligt att få i sig så det är viktigt att man är medveten om vad man köper och till vad.

Hemmagjord hudvård

köpa

Om du gillar hudvård så kan du använda glycerin för att göra egna produkter. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Om du får kvar av produkten så kan du ju använda den till annat.