Håll dina händer bakteriefria med antibakteriell spray

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Tvål är oftast bättre än handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Men det är inget substitut för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Alla tänker inte på handtagen.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är dina händer en fara igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Särskilt när det gäller corona.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Sprayen tar hand om det mesta. Använd produkten där du tycker att det behövs.

influensa

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.