Prova sko lukt spray i dina favoritskor

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Det går att få bort fotsvett från skor med en bra sko lukt spray som är till för att neutralisera och behandla skorna. Dålig lukt är vanligt. Du känner säkert någon som drabbats.

Så enkelt snabbt och enkelt får du bort svettlukten

få

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Det går att göra lukten från fotsvett mildare men det är svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. Där kan du även köpa produkter som motverkar dålig lukt från golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Det är inte omöjligt att det är den dåliga hygienen som gör att skorna luktar. Du bör byta strumpor varje dag. Den som tror att sko lukt spray fungerar mot dålig lukt i strumporna är fel ute.

Då blir luktborttagning som mest effektivt. Välj rätt material i dina strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullen suger upp svetten.

Använder du tygskor – så får du bort svett

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Skon kan dock tappa i färg.

Om du vill ta det säkra före de osäkra så kan du använda sko lukt spray. Det är den form av luktborttagning som är mildast för samtliga material.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den kan användas som deo. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla så ofta du kan för att slippa lukten. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Håll koll på läget. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bättre att börja i tid. doftborttagare Lukten kan bli för stark annars. Sportartiklar är särskilt utsatta. Att lukta svett på gymmet är ingen bra ursäkt.