Rekvirera bra glukosamintabletter på nätet för att kunna hantera artros

Med tilltagande ålder är inte artros längre en nödvändig konsekvens. Ett sätt som är känt idag att lindra symptomen av artros är med hjälp av glukosamin. Numera är inte något av apoteken de enda ställen man kan köpa bra glukosamintabletter från.

Att man ska undvika att inhandla glukosamintabletter på apoteken skulle kunna synas vara en ordentlig brasklapp

Du är inte ensam om du konstaterat att de glukosamintabletter som du köpt på apoteket inte fungerar alls. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Det är också detta som har gett skyhöga priser för en produkt som faktiskt inte behöver kosta så mycket om den gör på apoteket.

glucosamine

Glukosaminets effekter har studerats vid många tillfällen och bästa effekten av ämnet sägs vara vid ett intag av 1500 mg per dag. Denna mängd gäller oavsett om det gäller artros i knä, finger ellar annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Apoteken har dessutom max gränsen 2 tabletter per dag vilket enligt undersökningarna inte ger tillräcklig effekt. Hur kan man lösa detta ? Köpa glukosamintabletter för djur? Man kan hitta både pulver och tabletter i hälsokostbutiker, men då är kvaliten osäker och de är dessutom avsedda för djur. Om du brukar handla online vet du redan att där brukar bra lösningar finnas.

Med tanke på problemen med apotekets glukosamintabletter då är nätet den enklaste lösningen

Det finns ett fabrikat, GlukoPlus som kommer från Gelest AB. Bakom detta märke, GlukoPlus, döljer sig glukosamin av mycket hög kvalitet som är avsett för människor. Det som företaget säljer i Storbrittanien som kosttillskott klassas i Sverige som läkemedel.

Som tur för oss svenskar finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla från exempelvis allt-fraktfritt och prisad på nätet. Det är garanterat samma glukosamin som säljs i Storbrittanien fast här Sverige måste det stå att det är avsett för häst eller hund.

Detta måste vara det bästa sättet att handla glukosamin till rätt pris och med hög kvalitet. Som du vet gäller det ganska stränga regler för svenska e-butiker.

Det är viktigt att man behandlar artros på korrekt sätt

Det första du bör veta om behandling med glukosamin är att det tar cirka veckor innan du märker någon skillnad. glukosamin köpa Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Då minskar eller försvinner smärtan. Medlets reklam säger : Hjälper inom tre veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. För att behandlingen ska ge maximal effekt ska det vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik.

Sjukgymnaster, eller fysioterapeuter som de heter numera, kan visa lämpliga övningar som kan utföras i hemmet. Yoga hjälper också många. Om man klarar det så kan en kortare promenad minska värken.

Det kan vara så att den livsstil man vant sig vid i flera år inte är den bästa för att bli av med värken eller alla smärtstillande tabletter. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.