Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva okonventionella metoder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren används i första hand till sportkläder. Luktstopparen fungerar också bra. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

få

Nu kan du få bort svettlukt från kläder lättare

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Du kan till exempel använda Yocoair. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Ta med sprayen på resan. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

LUKTAR det SVETT eller inte?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men alla lukter är inte svett. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Alla sprayer är inte bra. Det ska du komma ihåg. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Ändra tvättrutin

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Kläder av syntetiska material är ett exempel. De är omöjliga att hålla fria från lukt. Kanske tvättar du fel.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. dålig stank skor borttagare
Ju mer du lär dig om att hantera dina kläder på rätt sätt då du tvättar, desto bättre. Du kan få bort svettlukt från kläder genom att helt enkelt tvätta de på rätt sätt.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. En spray kan du använda snabbt och lätt och du behöver inte vänta på att kläderna torkar innan du kan använda dem. Prova att ha med den i bilen.