Så enkelt ta bort dålig lukt från skor

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Säg ajöss till dålig lukt.

få

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Men det är nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller även skor. Sprayen mot lukt används nog ändå bäst om den sprayas på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Viss spray är mot röklukt annan mot svettlukt. Alla är inte hälsosamma. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Applicera sprayen direkt i skorna. Du sprayar ett enkelt lager. Mer behövs inte. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ibland kan det vara strumporna som ställer till det. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få dän äcklig lukt i skor Vissa byter till och med oftare. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.