Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Men nu finns läskmaskinEN. Att du är med och skyddar miljön är extra bra.

sodastream

Hemläsk är bäst för den som gillar koncentrat. På så vis får du en godare läsk. Du kan dosera smakerna som du vill. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

En julmust som smakar jul

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Köp rätt flaska och du är igång. En flaska ger 12,5 liter. En mildare smak ger ännu fler liter.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Sodastreams smaker är varierade och du kan kombinera dem, i princip, som du själv vill. Kanske vill du prova julmust och vanilj.

Med smakessensen så får du en läsk som är helt unik. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. Julmust Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Många vill ju ha julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Läskkoncentratet löser det problemet åt dig.

Du håller intresset vid liv. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt

När du köper din läskmaskin kan du samtidigt beställa hem smaker. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur du vill mixa.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.