Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men de varianter som säljs i butik är inte de mest hälsosamma.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan använda efter egen smak. Dessutom gör du en insats för miljön.

Läskmaskin

Anledningarna är många till varför du ska välja hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Blanda smakerna som du vill för att få en smak som passar dig. De är standardmässigt utformade vilket gör att de kan användas tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. 5 liter kolsyrad julmust. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Så kan du använda dina smakessenser

Men läskmaskinEN kan göra mer än julmust. Om du vill kan du dessutom göra egen slush som smakar julmust. Om du hellre vill ha cola-smak så kan du använda det också.

När du väl börjat göra egen läsk upptäcker du snabbt hur roligt det är. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Smakessensen ger helt unik läsk. Dessutom så kan du räkna med att den är nyttigare på så vis att du drar ner 80% på socker och på andra onödiga ingredienser. kolsyremaskin Julmustkoncentrat Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som aldrig går ur tiden

Många vill ju ha julmust året om. Det kan också vara så att du inte tycker om vanligt bordsvatten. Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr enkelt hur mycket smak du vill ha till dina drycker.

Välj de smaker du tycker om

Passa på att köpa hem ett gäng smaker när du beställer din läskmaskin. Det kan vara klokt att variera lite. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk blir godare än många andra. SE har alla originalextrakten som smakgivare.

Mixa som du vill.Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar gott och inspirerande.