Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Företagen allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har dock kunnat leverera varor non-stop.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Företagen säljer även C-vitamin som pulver, pulverformen är mycket billigare än tabletterna.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

handsprit

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Man kan fortfarande bli smittad.

Oftast är det slut på alkoholfri handdesinfektion. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Nyligen godkändes desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Återstår att se om sjukvården får en massa hudproblem att ta hand om efter coronaviruset pga. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Ytdesinfektion i 500 ml sprayflaska. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Alla kan beställa där men det är en egentligen en butik för företag.

Så det finns koncentrat för desinfektionsmedel som blandas med vatten. Sparar miljön under transporten och sänker priset upp till 70% för företagen.
Städbolag är de mest återkommande kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. De säljer sprayer också.

Firman är duktiga på att ställa om produktionen när det behövs. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu kan man erbjuda egentillverkat desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera så snabbt.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Utvecklingstakten står aldrig still. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. handdesinfektionsmedel Du kan även använda det som rengöringsbad.

Den unika sprayen är ett nytt koncept. Medlet måste verka i minst 20 sekunder innan det kan torkas av.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Utbudet passar bra för coronaviruset.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.