Så kan du lyckas med att sluta röka snabbare och enklare

När du du beslutat sig för att sluta behöver du starta din rökavvänjning. Upptäck de sluta röka tips som passar dig. Här är några av dom saker som kan bli till undsättning under den första tiden och vidare.

vad

Fast före ni anmäler dej till en massa kurser måste ni ta reda på vad du verkligen önskar. Har du beslutat er? Om du ej är säker så finns det ingen anledning till att satsa på rökavvänjning läkemedel och annat som icke kommer att göra någon skillnad förrän du faktiskt är med på noterna.

E-ciggen är perfekt för rökavvänjning

Med en el-cigg går det lätt. En e-cigg ger ifrån sig ånga som påminner om rök. Det är svårt att få tag i dom med nikotin i Sverige, komplettera därför med sprej eller tuggummi. Det kan bli en mycket bra kombination.

En e-cigg kan man använda överallt. En e-cigg är ofarlig för andra och skadar icke dej, oavsett var du är.

Det existerar medicin mot abstinens

Nu så existerar det lite skilda rökavvänjning läkemedel som du kan använda dig av för att klara av abstinensen. Vilket läkemedel man skall ta beror på er belägenhet. Det här är någonting som man borde rådgöra med en läkare om. En coach kan komma med råd samt stödja dig i din kamp mot att bliva rökfri.

Har du provat hypnos mot ditt rökbegär? bästa e cigaretter med nikotin

Numera är det de facto vanligt att tillämpa hypnos mot rökning. Hypnos kan hjälpa i utredningen av ditt rökande. Hypnosterapi är något som allt fler bestämmer sig för att prova.

Vänd dej endast till professionella hypnotisörer. Se upp för dom oseriösa aktörerna.

För den som önskar få sluta röka tips är internet en suverän plattform

Online hittar du kostnadsfria sluta röka tips. Med stöd och hjälp av omgivningen går tobaksavvänjningen bättre. Man bör spörja om lite allt möjligt.